updating retro kantoortje

beperkte verbouwing en enkele kleine ingrepen zorgen voor een totale opfrissing van dit kleine (architecten)bureeltje

verbouwing + uitbreiding woning 't rietje

woning met rieten dak ('t rietje) werd omgebouwd tot hedendaagse woning waarbij de relatie tussen tuin en leefruimte werd versterkt via de uitkragende luifel van het half overdekt terras.

Woning jaren '60: grondige verbouwing + uitbreiding

gelijkvloerse uitbreiding van de leefruimte en woonkeuken
bijbouwen carport + fiets- en tuinberging
reinigen bestaande gevels + hervoegen met aangepaste kleurmortel
contrastwerking gevelmaterialen (=donkere gevelsteen + vergrijsde ceder planchetten + grijs geschuurde blauwe hardsteen + grijze gevelplaten voor de dakoversteken)
woning werd meer op de tuin betrokken

verbouwing halfopen bebouwing + gevelrenovatie

uitbreiding achteraan + inwendige renovatie v.h. gelijkvloers +
aanbouw woonkeuken-tuinkamer na sloop achterbouw
lichte constructie volledig opgetrokken in hout waardoor mooi zicht op tuin wordt gerealiseerd
ragfijne uitwendige zonnewering in hout
bestaande woning volledig met isolatie ingepakt afgewerkt met lariksplanchetten (zijgevel + garage) en gevelpleisterwerk (voorgevel)
relatie tussen woning en tuin werd versterkt

grondige verbouwing van handelspand tot rijwoning met tuin

bestaande winkelruimte wordt omgevormd tot leefruimte
een groot deel van de achterliggende magazijnen wordt gesloopt, zodat ruimte ontstaat voor de aanleg van een mooie binnentuin waarop de nieuwe woonkeuken + speelkamer uitkijkt.
bestaande autentieke elementen (glas-in-lood ramen, cementtegels, oude binnendeuren, monumentale trapů) worden opgekuist en herbruikt.
de sfeer van het oude herenhuis wordt volledig hersteld!

grondige verbouwing + uitbreiding + toevoegen bureelruimte

verbouwing + uitbreiding van de ouderlijke woning
extra verdieping bovenop het plat dak v.d. bestaande garage
de nieuwbouwvleugel met de nachtvertrekken wordt opgetrokken parallel met de hogervermelde garage, in deze vleugel werd ook een afzonderlijke studio voorzien

grondige verbouwing dekenij

de bestaande voorgevel van de dekenij werd voorzien van nieuwe ramen en kroonlijst
op het gelijkvloers en de kelderverdieping is er ruimte voorzien voor een stijlvolle winkelruimte
op de verdiepingen zijn kantoren en appartementen voorzien
de dekenij zelf zit verweven doorheen het hele gebouw
aan de achtergevel werd een nieuwe trappenhal en lift voorzien in een nieuwe moderne uitbouw

uitbreiding dijkhuisje

de uitbreiding van dit dijkhuisje omvat een ruime woonkeuken met aansluitend een overdekt terras.
in het half ingegraven kelderniveau bevindt zich een computerhoekje en een wijnkelder.

verbouwing + uitbreiding handelspand met woning

de zuidgerichte straatgevel wordt opgefrist en voorzien van uitwendige zonneweringen (stalen luifels + screens)
de achterbouw wordt bijna volledig in staal en glas uitgevoerd.
maximaal uitzicht vanuit alle dagvertrekken op de achterliggende tuin en de aangrenzende parkzone.

uitbreiding fermette en vernieuwen buitenaanleg

deze klassieke fermette werd totaal opgewaardeerd door toevoeging van een kleine uitbreiding (haard en tv-hoek).
de bestaande keuken werd omgevormd tot een moderne woonkeuken.
(project in samenwerking met binnenhuisarchitect Bert Van Bogaert)

vrijstaande woning

grondige inwendige verbouwing + nieuwe gelijkvloerse uitbreiding aan tuinzijde

verbouwing kleine arbeiderswoning

deze kleine woning werd inwendig volledig gerenoveerd, de bestaande achterbouw werd gesloopt en vervangen door een nieuwbouw