nieuwbouw appartementen SILVERLINE bvba

nieuwbouw appartementen (7 woonunits) te Willebroek in opdracht van SILVERLINE bvba
kenmerken : lage energie appartementen door
zonnepanelen, verwarming via geothermie (=warmte uit ondergrond) en vloerverwarming, opvang- en gebruik hemelwater, groendaken op voorbouw en achterliggende garageboxen, infiltratiebekken...

nieuwbouw appartementen (6 woonunits)

nieuwbouw appartementen (6 woonunits) elk met eigen tuin of groot terras, individuele bergingen + gemeenschappelijke fietsenbergplaats + parkeerruimte voor bewoners en bezoekers op het eigen terrein + ťťn gemeenschappelijke tuin met wadi voor de appartementen op de verdiepingen.
Laag energieverbruik door grondige isolatie van de buitenschil, gebruik maken van alternatieve energie door installatie zonnepanelen op het grote plat dak.

20 appartementen

Ontwerp voor 20 appartementen en commerciŽle ruimten te Beveren

verbouwing handelspand met appartement

Dit uitgeleefde handelspandje wordt grondig verbouwd en omgevormd tot een hedendaagse kantoorfunctie op het gelijkvloers met een ruim duplexappartement bereikbaar via een afzonderlijke toegang.
De bestaande inkom op de hoek wordt behouden en geaccentueerd als nieuwe toegang tot het kantoor. Door het gebruik van contrasterende materialen (=zwart/wit) krijgt dit hoekpand een opvallende verschijning in het straatbeeld.
De toegang tot het appartement met fietsenberging bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Een glazen inkompartij voorziet de trappenhal van natuurlijk licht en maakt tevens de overgang naar de aangrenzende bebouwing.
In de kopse gevel wordt een insnijding gemaakt waardoor er plaats ontstaat voor twee terrassen die licht en ruimte toevoegen aan het duplexappartement.

centraal gelegen handelszaak met twee studio's

Smalle gesloten bebouwing met een handelszaak op het gelijkvloers en twee ťťnslaapkamerappartementjes op de verdiepingen gelegen in het centrum van Beveren.
De voorbouw van de bestaande woning wordt grondig verbouwd, achteraan wordt er een nieuwe uitbreiding toegevoegd.

GROTE MARKT-GRAVENDREEF

luxe appartementen in centrum Beveren
hoek Grote Markt - Gravendreef

ombouwen oud bankkantoor tot rouwcentrum

nieuw rouwcentrum voor uitvaartcentrum E. Timmermans (DELA) te Mortsel
het bestaande pand was voor 100% volgebouwd en bevond zich tussen 2 lange scheidingsmuren
op twee cruciale plaatsen werden kleine binnentuintjes gecreŽerd die opnieuw zorgen voor natuurlijke lichtinval en rustgevende groenaccenten
een glooiende wand vormt het bindende element in de nieuwe inrichting
Project in samenwerking met binnenhuisarchitect Inge Heyndrickx

verbouwing handelspand

duplexwinkel + opslag winkelvoorraad + kantoorruimte
vides zorgen voor extra lichtinval aan voor- en achtergevel
open planopbouw in functie van latere indelingsmogelijkheden

IN UITVOERING

verbouwing en gevelrenovatie woning met restaurant

grondige verbouwing + heropwaardering van het restaurant en de bijhorende woning door een aantal subtiele ingrepen
na-isoleren van bestaande woning en restaurant + afwerking met gevelpleisterwerk en vergrijsde ceder planchetten

toonzaal bij houthandel

voorstel vernieuwen toonzaal

VOORONTWERP

verbouwing handelspand en optrekken met 2 extra bouwlagen

renovatie winkel + omvorming eerste verdieping tot woning voor opdrachtgever
drukken van de bouwkost door het toevoegen van 2 extra bouwlagen in lichte materialen zonder funderingsverstevigingen

nieuwbouw appartementen met handelspand

ruime commerciŽle functie op gelijkvloers
6 eenslaapkamer appartementen + 1 duplex dakappartement

verbouwen oude parketzagerij tot rouwcentrum

sereen en sfeervol gebouw, strakke architectuur met rustgevende waterpartijen
architecturale omgeving aangevuld met kunstvoorwerpen verspreid over meer dan 550 m2
rouwcentrum met ontvangst- en bureelruimte, winkel met toonzaal, aula, bezinningsruimtes, drukkerij, bergroetingsruimtes en een studio