nieuw logistiek gebouw

Wedstrijdontwerp (Design+Build) voor de provincie Oost Vlaanderen samen met architect Kristof De Lange.
Uitbreiding nieuwbouw bij een bestaand magazijn voor het onderhoudspersoneel + administratieve diensten voor het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke.

Vijf sociale woningen op klein hoekperceel

Ontwerp voor vijf koopwoningen gelegen op een relatief klein hoekperceel. Elke woning heeft toch zijn eigen privé tuintje en beschikt over een overdekte autostaanplaats. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Deze rijwoningen werden zo ontworpen dat ze aansluiten op de bestaande gebouwen in beide straten. Het ontwerp voorzag ook de mogelijkheid om nog twee afzonderlijke studio's te voorzien binnen dit geheel !

nieuw clubhouse voor de Beverse Golfclub te Kallo

in 2012 zal golfclub Beveren uitbreiden van 6 naar 9 volwaardige holes.
wij ontwierpen hiervoor een nieuw clubhouse met cafetaria en businesszaal en werden hiervoor genomineerd.
het nieuwe clubhouse werd zo ontworpen zodat het gefaseerd kan worden uitgevoerd op dezelfde plaats als het ‘te slopen’ bestaande clubhouse, een permanente werking wordt zo gegarandeerd.

kunstwerk en monument in samenwerking met beeldhouwer JEF MOUTON

kunst-architectuur

naar aanleiding van de heraanleg van het erepark op de bestaande begraafplaats werd er door de gemeente Beveren een wedstrijd uitgeschreven.

er werden door ons 2 projecten ingediend namelijk : een “WEEN-STEEN” en “LABYRINT-STEEN”, beide projecten beklemtonen de lengte-as van de begraafplaats en verwijzen ook telkens naar elkaar.